Participeer in gezamenlijk project

vanaf € 25.000

De villa

Momenteel bouwen wij een luxe vakantievilla in de ‘V.I.P.’-area van Sanyang, een rustig dorpje in het groene deel van Gambia. Het huis krijgt een moderne uitstraling en is ruim van opzet. Naast vijf grote slaapkamers en een grote woonkamer beschikt het huis over een groot terras op zowel de begane grond als op de eerste verdieping. Ook heeft het huis drie ruime badkamers, drie toiletten  en een aparte kleedruimte voor het zwembad. Het heeft een totale oppervlakte van 330 m2 en is geschikt voor tien personen.

Voor het huis ligt een privé-zwembad van acht bij vier meter met daaromheen een grote tropische tuin. De aanwezige mango- en cashewnootbomen zorgen voor verkoeling, ook is er een vijver met schildpadden. De totale oppervlakte van het terrein is 2400 m2.

Het huis ligt tweeënhalve kilometer van het strand en anderhalve kilometer van het gemoedelijke dorpje Sanyang. Rust en stilte zijn de belangrijkste eigenschappen van deze ligging. De villa wordt verhuurd met personeel bestaande uit: een kok, een ober, een tuinman, een schoonmaker en een 'watchman' die het terrein 24/7 bewaakt. Daarnaast heeft u de beschikking over een chauffeur die naast excursies al het overige transport kan verzorgen. 

 

Participatie

De villa kost in totaal 150.000 euro, dat betekent: de kosten van de bouw, het voorzien van water en electriciteit,  het aanleggen van de tuin en het bouwen van een kleine woning voor het personeel. Momenteel zijn er drie inversteerders die in totaal 100.000 euro hebben ingelegd. Wij zoeken nog twee investeerders die 25.000 euro of één investeerder die € 50.000 euro inlegd. De villa is dus een gezamelijk bezit van alle inversteerders die participeren. 

Rendement

In het toeristisch sterk groeiende Gambia is er behoefte aan de verhuur van privé villa's geschikt voor groepen of familie's.

Bij 16 weken verhuur is er een rendement van 15%. Bij slechts 7 weken verhuur is er al een rendement van 5%. 

Voorwaarden

Wilt u meer informatie ontvangen over dit project? Neem dan per mail of telefoon contact met ons op, in een persoonlijk gesprek leggen wij u graag uit wat alle voorwaarden zijn. 

Voor een persoonlijk gesprek of meer informatie contacteer ons op:

Tel: 0031-653 706072

Email: info@jusulaproperties.nl

Nijverheidsstraat 1

2288 BB Rijswijk

The Netherlands